De Toren Heeswijk-Dinther

Heerlijk lunchen, dineren, borrelen… welkom bij De Toren

Voel je welkom in Heeswijk-Dinther bij 'Het Gelukkigste Eetcafé van Nederland!': De Toren.  
De Toren staat voor goed eten, drinken en genieten. Dat is waarvoor ze het doen. Een glimlach, een gevoel van gezien te worden, oog voor onze omgeving, genieten van kleine dingen, gewoon zoals ze zijn. In hun Eet & Borrelcafé verzorgen ze lunch, diner en een borrel tot in de late avonduurtjes. Het is een plek waar iedereen zich thuis voelt en welkom is. Tijdens jouw bezoek aan Brabant zul je het er helemaal naar jouw zin hebben.

Huiskamergevoel
De Toren biedt het echte Brabantse huiskamergevoel, maar dan met een twist. Of je nu komt voor een kopje koffie met een krantje, een ontbijt, snelle of uitgebreide lunch, diner met vrienden of een zakelijk overleg, alles is mogelijk! De sfeer is volledig gericht op een gezellige eetcafé, waarbij het eten de kwaliteit heeft van een restaurant. Het team is jong, enthousiast en zeker ook ervaren. Ze maken het er je graag naar de zin.

Alle dagen welkom
Bij De Toren kan je 7 dagen per week terecht. Ze zijn alle dagen geopend vanaf 11 uur. De keuken is doordeweeks open tot 21.30 uur en in het weekend tot 22 uur. Daarnaast maken ze gasten ook graag blij tijdens borrels en feesten. Van diners, borrels tot arrangementen… alles met oog voor gezelligheid en sfeer. Je hebt Brabant niet volledig ervaren als je De Toren hebt gemist. Zet dus zeker een bezoek aan dit Heeswijks eetcafé op jouw lijstje, en mis ze niet.

Locatie