Brabant, dé plek voor actievelingen…

MAAK HET MEE BIJ DE MASTWORP

Kom naar de Mastworp in Uden en geniet van een gezellige en actieve dag vol buitenactiviteiten. Er zijn diverse routes met verschillende hoogtes en onderdelen. Bijzonder leuk en boeiend om samen te doen. 

 

Ontdekken per kano
Avontuurlijk en toch ontspannen de regio verkennen? Hoe kan dat leuker dan met een kano? Kanoverhuur Beekdal uit Heeswijk-Dinther biedt luxe Canadese 2-3 persoons en 1-4 persoons kano’s aan voor een route op rivier de AA van ruim 7,5 km. Deze route slingert met licht stromend water en leidt jou door het prachtige natuurgebied, dynamisch Beekdal heen. Kijk tijdens het kanoën goed om je heen. Ontdek het mooie flora en fauna onderweg. Paarden en koeien zorgen voor begrazing en wildgroei in het Beekdal. De meanders, poelen en waterbergingen zijn natuurlijk het mooist om vanuit jouw kano te bewonderen. Dat kan ook trouwens via Kanoverhuur M2E Outdoor, met mogelijkheden om per kano te varen tot aan hartje Den Bosch. Liever suppen? Maak dan kennis met Let’s Row uit Uden.

Verzorgde dag vol buitenactiviteiten
Voor een actieve dag kan jong en oud ook uitstekend terecht bij De Mastworp in Uden. Daar biedt men een compleet verzorgde dag vol buitenactiviteiten. De teamleden worden gekenmerkt door Brabantse gemoedelijkheid, dus gezellig wordt het sowieso. Recreatief Centrum Bedaf/ De Mastworp in Uden is één van de startpunten van De Maashorst. Dit centrum, waar ook een VVV-agentschap is gevestigd, is ingericht als infopunt over De Maashorst. Je vindt hier veel informatie over bijvoorbeeld de Bedafse Bergen en de wijstgronden.

Per solex de regio verkennen
Een gezellig en actief uitje in het Brabantse en Gelderse land is bij BoerenSolex gegarandeerd. Van solexen met z’n tweetjes tot compleet verzorgde arrangementen voor grote groepen. Het solexen huren (originele gereviseerde oldtimers) is een geschikt onderdeel voor een familie-uitje, een teambuilding of een geslaagd bedrijfsuitje. BoerenSolex in Herpen is uitgegroeid tot een gewaardeerd adres voor het organiseren van solex-uitstapje met kleine groepen en grote gezelschappen.

De regio tussen Den Bosch en Nijmegen biedt ongelofelijk veel mogelijkheden voor diegenen die een actief verblijf nastreven. Je zult beslist tijd tekort komen om het allemaal mee te kunnen maken. Boek dus snel jouw verblijf.

 • Pluktuin Oss

  Hoe leuk is dat wel niet? Een plek waar je kan genieten van allerlei soorten bloemen, vogels en vlinders? En waar je zelf je bosje bloemen kan plukken? Nou, dat kan bij Pluktuin Oss. Het betreft een privétuin die op bepaalde momenten in het seizoen open is voor bezoekers.

  Pluktuin Oss
 • Kanoverhuur Beekdal

  Avontuurlijk en toch ontspannen de regio verkennen? Hoe kan dat leuker dan met een kano? Kanoverhuur Beekdal biedt luxe Canadese 2-3 persoons en 1-4 persoons kano’s aan voor een route van ruim 7,5 km. Deze route slingert met licht stromend water en leidt jou door het prachtige natuurgebied, dynamisch Beekdal heen.

  Kanoverhuur Beekdal
 • Kanoverhuur M2E Outdoor

  Kanovaren op de Aa is een heel leuke manier om een stukje Brabantse natuur te ontdekken vanaf het water. De Aa brengt jou langs open velden, door bossen en langs historische gebouwen, waaronder Kasteel Heeswijk en de Kilsdonkse molen. In het Aa-dal, het dynamisch Beekdal én de Aa-Broeken is de Aa teruggebracht in de oorspronkelijke situatie.

  Kanoverhuur M2E Outdoor
 • Let’s Row

  Ontdek de Maashorst eens op een andere manier. Niet te fiets, te voet of te paard, maar op een oplaasbare SUP! Bij Let's Row bestel je jouw SUP en kan je fijn op het water de regio ontdekken. 

  Let’s Row
 • De Mastworp

  Dit is leuk. Dit is héél leuk… Van gezinnen met kinderen tot grote groepen, zoals school- en bedrijfsuitjes. Voor jong en oud. De Mastworp biedt een compleet verzorgde dag vol buitenactiviteiten. De teamleden van de Mastworp worden gekenmerkt door Brabantse gemoedelijkheid, dus gezellig wordt het sowieso.

  De Mastworp
 • Boerensolex

  Een gezellig uitje in het Brabantse en Gelderse land is bij BoerenSolex gegarandeerd. Van solexen met z’n tweetjes tot compleet verzorgde arrangementen voor grote groepen. Het solexen huren (originele gereviseerde oldtimers) is een geschikt onderdeel voor een familie-uitje, een teambuilding of een geslaagd bedrijfsuitje. 

  Boerensolex
 • Bike Adventure

  Het verzorgen van actieve, avontuurlijke en hilarische wandel- en fietstochten voor families, kinderfeestjes, teambuilding, scholen, vriendengroepen, dat is waar Bike Adventure Herpen garant voor staat. Of je nu komt met 2 of met 100 personen: zij staan voor ieder gezelschap klaar. Met eigen fietsen ben je bij hen ook van harte welkom en huur je alleen het arrangement.

  Bike Adventure

Meer Brabantse Juweeltjes tussen Den Bosch en Nijmegen?

Wil jij meer bijzondere locaties tussen Den Bosch en Nijmegen ontdekken? In het overzicht vind je nog veel meer Brabantse Juweeltjes.

Bekijk het overzicht