Overnachten tussen Den Bosch en Nijmegen

Wie blijft slapen bij een Brabants Juweeltje is verzekerd van een ware beleving. Bij deze accommodaties tussen Den Bosch en Nijmegen staat overnachten gelijk aan genieten. Blijf slapen bij de boer of trakteer jezelf op een hotelovernachting. De mogelijkheden zijn oneindig. Ben jij klaar voor jouw meerdaagse ontdekkingstocht door Brabant?

Van Bed & Breakfast en hotel tot camping en groepsaccommodatie, deze Brabantse Juwelen heten je van harte welkom. Kom uitgerust ontdekken. 

GROOTS GENIETEN BIJ VAKANTIEPARK ZEVENBERGEN

Ongekend genieten in het mooiste Brabantse gebied? Kom dan naar Vakantiepark Zevenbergen in Heesch (richting Schaijk). Tussen Den Bosch en Nijmegen tref je het autovrije park aan, geschikt voor alle leeftijden. Ontspannen recreëren in een groene en dierrijke omgeving staat daar centraal. 

Meerdaags ontdekken

Eén dag ontdekken tussen Den Bosch en Nijmegen is niet genoeg om alle Brabantse Juweeltjes te bewonderen. Genoeg reden om er een meerdaags bezoek van te maken. 

Bekijk de verschillende arrangementen en kom meerdaags ontdekken. Ga voor combinatie van actieve activiteiten met een kano-tocht en bezoek aan Kasteel Heeswijk. Of stap aan boord van fluisterboot de Watervlucht tijdens een natuurrijk weekendje weg. 

Bekijk de mogelijkheden en geniet van je ontdekkingsreis!

Bekijk de arrangementen

accommodaties op de kaart - Plan jouw overnachting bij een Brabants Juweeltje en kom uitgerust ontdekken.