Tussen Den Bosch en Nijmegen

Verken de charme van Brabant, een provincie die bekend staat om haar weelderige groene velden, mooie waterwegen en bourgondische gezelligheid. Of je nu te voet of op de fiets de omgeving wilt verkennen, Brabant biedt een overvloed aan adembenemende routes die je meenemen door historische paden, langs culturele schatten en natuurlijke wonderen. Wandel langs kabbelende beekjes, fiets door uitgestrekte bossen en ontdek de verborgen juweeltjes die Brabant zo uniek maken. Van gezellige kroegjes tot historische bezienswaardigheden, elke stap en trap brengt je dichter bij alle Brabantse Juweeltjes van Brabant.

ONTDEK DE KILSDONKSE MOLEN

Fiets of wandel beslist eens naar de Kilsdonkse molen in Heeswijk-Dinther. Dit is de enige watervlucht-korenmolen én watergedreven oliemolen van Nederland. Een unieke ervaring staat jou te wachten. Ook leuk om te combineren met de fluisterboot. 

Ga op pad en ontdek bijzondere juweeltjes

Verken de Brabantse Juweeltjes en laat je inspireren door de bijzondere verhalen. Ga op pad door het Aa-dal, volg je oerinstinct in De Maashorst of ontdek het leven van de Brabantse kloosterlingen. Ben je een beginnende avonturier, niet bekend met het gebied of vind je het fijner om via een vaste route de streek te proeven? Maak gebruik van de ommetjes! Kies jouw favoriete wandelroute en trek eropuit!

Nog meer ontdekken?

Er is nog veel meer te doen tussen Den Bosch en Nijmegen