Fietsroutes & Wandelroutes

Ontdek de natuur en cultuur op de fiets

Ontdek met deze fietsroutes de mooiste Brabantse Juweeltjes fietsroutes! Kies voor een verre route door de natuur of ga cultuur snuiven en bewonder de historische routes door een van de bijzondere gebieden. Of ontdek de vakmannen en vakvrouwen die elke dag bezig met het produceren, verwerken en aanbieden van oerlekkere streekproducten. Stippel je eigen route uit, maak smakelijke pitstops!

ONTDEK DE KILSDONKSE MOLEN

Fiets of wandel beslist eens naar de Kilsdonkse molen in Heeswijk-Dinther. Dit is de enige watervlucht-korenmolen én watergedreven oliemolen van Nederland. Een unieke ervaring staat jou te wachten. Ook leuk om te combineren met de fluisterboot. 

Ga op pad en ontdek bijzondere juweeltjes

Verken de Brabantse Juweeltjes en laat je inspireren door de bijzondere verhalen. Ga op pad door het Aa-dal, volg je oerinstinct in De Maashorst of ontdek het leven van de Brabantse kloosterlingen. Ben je een beginnende avonturier, niet bekend met het gebied of vind je het fijner om via een vaste route de streek te proeven? Maak gebruik van de ommetjes! Kies jouw favoriete wandelroute en trek eropuit!

Nog meer ontdekken?

Er is nog veel meer te doen tussen Den Bosch en Nijmegen