Marvy's speelwereld

Marvy’s speelwereld is een zeer overzichtelijke indoor speeltuin van 1000 m2 in Heesch (nabij Oss) waar vooral de kleinsten onder ons het grootste plezier beleven!  De leukste kinderfeestjes vier je natuurlijk ook bij Marvy's! Lekker spelen in een overdekte speeltuin, ongeacht het weer! Voor de ouders is er een gezellige zitruimte met een goede en uitgebreide horecakaart, recente tijdschriften en GRATIS WIFI, zodat u ook kunt werken terwijl de kinderen lekker spelen.

Voor de allerkleinste van 0 t/m 3 jaar is er een ruimte van 60 m2 langs het horecagedeelte, zodat je als volwassene de kinderen goed in de gaten kunt houden. Voor de kinderen van 4 t/m 10 jaar is er een groot toestel met meerdere klim- en klautermogelijkheden. In het toestel zitten meerdere hindernissen om iedere route weer nieuwe uitdagingen te ontdekken. Ook zit er een voetbal/ basketbalveldje in waar je een lekker wedstrijdje kunt spelen.
 
Marvy's binnenspeeltuin is zowel via de snelweg A50 en A59 (afslag Oss) goed te bereiken. Ook het openbaar vervoer vanuit de plaatsen Oss, Heesch (Bernheze), Maasdonk, Den Bosch en Landerd is op loopafstand (100 meter) van Marvy's speelwereld.

Openingstijden
Kijk voor de actuele openingstijden van Marvy's speelwereld op de website.

Locatie