Centrum Heesch

Als levensgenieter kan een bezoekje aan Heesch niet ontbreken. In dit dorp is genoeg te ontdekken, het dorp waar het allemaal gebeurt. Geniet van de sfeer, maak plezier en ontdek de gastvrijheid van de inwoners. Er is een breed aanbod aan winkels dus voor een dagje winkelen ben je in Heesch aan het juiste adres. 

Ontdek de verrassende, unieke winkels in het centrum van Heesch, kom smakelijk genieten bij de gastvrije horeca en maak plezier. Ontdek dit Brabantse Juweeltje.

 • Brasserie 't Oude Raadhuis

  Even opladen tijdens het winkelen? Strijk neer bij brasserie 't Oude Raadhuis en geniet van een heerlijke lunch of diner. Schuif aan en ga smakelijk ontdekken.

  Brasserie 't Oude Raadhuis
 • De Eijnderic

  Kom schilderen, mediteren of werken met bloemen. Voor een ieder vind je hier een leuke curus of workshop. Voor een middag creatief genieten ben je bij De Eijnderic aan het juiste adres. Ontdek je creatieve talent.

  De Eijnderic
 • Kantoorboekhandel Ceelen

  Van boeken tot tijdschriften en van cadeau's tot een breed aanbod aan kaarten. Bij Kantoorboekhandel Ceelen ontdek je het breedste aanbod. De ervaren medewerkers helpen je aan de juiste producten. Bezoek de Kantoorboekhandel en ontdek het zelf.

  Kantoorboekhandel Ceelen