Maart - Gastvrij Brabant – waar gastvrijheid in de genen zit

Brabant staat bekend om de Bourgondische gastvrijheid en gemoedelijkheid. Geen wonder dat velen het land afreizen om van deze gastvrijheid te genieten. In Brabant staat de relatie met de gast op de eerste plaats. Ook in het gebied tussen Nijmegen en Den Bosch zijn er tal van gastvrije juweeltjes waar je terecht kunt voor een goede kop koffie, een heerlijk diner, een overnachting of evenement. Wij vertellen je graag waar je ze kunt vinden!

restaurant PIT

Smaaksensaties met PIT!

Wil je op culinaire ontdekkingstocht in Brabant? Dan moet je bij het karakteristieke restaurant PIT  zijn, gelegen in het Brabantse dorp Heeswijk-Dinther. De Brabantse sfeer is goed merkbaar bij een bezoek aan dit restaurant. Het vriendelijk personeel legt je goed in de watten. Het enige wat jij nog hoeft te doen is kiezen hoeveel gangen je wilt nemen, voor de rest kun je genieten. Als gast bij dit restaurant ben je verzekerd van een unieke avond waarbij geur, kleur, smaak, sfeer en gastvrijheid de ingrediënten zijn voor een avond vol culinaire hoogtepunten. Het team van restaurant PIT streeft dagelijks naar het waarborgen van hun kernkwaliteiten: kwaliteit, ambacht en service. 

Café Zalen 't Tunneke

Op en top gastvrij

Van bierliefhebbers tot levensgenieters en muziekliefhebbers. Van jong tot oud, voor inwoners, toeristen en recreanten, er is voor iedereen wat wils bij Café Zalen ’t Tunneke in Heesch. Ze hechten enorm veel waarde aan gezelligheid en dat zie je dan ook terug. Zo worden er regelmatig activiteiten  georganiseerd om elkaar te ontmoeten of eens goed te feesten. Maar ook voor een lekkere lunch of gezellige borrel kun je hier terecht.

Met het mooie lenteweer in aankomst is het natuurlijk heerlijk om te genieten van gastvrije uitjes in de buitenlucht. Bekijk hier waar je terecht kunt voor bijvoorbeeld een wijnboerderij of een Bed and Breakfast waar je kunt wandelen met ezels!