Brabants ontspannen doe je zo!

Wil je ontsnappen uit de hectiek van het dagelijks leven en wil je genieten van de Brabantse rust? Neem wat tijd voor jezelf en ontdek in deze blog jouw inspiratie om heerlijk op een Brabantse manier te ontspannen in de regio tussen Den Bosch en Nijmegen.  

Overnachten bij Boutique resort life is good [tekst gaat verder onder de foto]

Ontspannen overnachten in sfeervolle accommodaties

Ben je op zoek naar een accommodatie die rust uitstraalt? Dan ben je bij Boutique resort life is good aan het goede adres. De vrijstaande suites en nieuwe loft beschikken over de luxe die past bij een 5-sterrenhotel, terwijl ze zich bevinden zich in een landelijke omgeving en je genoeg privacy bieden om geheel tot rust te komen. Ga je liever voor een geheel unieke ervaring? Geniet dan bij Life is Good in je eigen boomsuite op vier meter hoogte in een eeuwenoude eik! Word wakker tussen de gekleurde herfstbladeren en geniet van een heerlijk ontbijtje met het geluid van fluitende vogeltjes rondom je suite.

Fietsen tussen Den Bosch en Nijmegen [tekst gaat verder onder de foto]

Actief ontspannen in Brabant

Na een heerlijke overnachting in een van de landelijke en bosrijke, Brabantse accommodaties kun je overdag op een actieve manier ontspannen. Pak bijvoorbeeld de fiets en neem de Loosbroekse waterroute waarbij, zoals de naam al prijsgeeft, water centraal staat. Zo leidt deze route je langs de voormalige waterburcht bij Heeswijk, waar tegenwoordig een brasserie en museum te vinden is. Ga je liever te voet op pad? Ook dan zijn er verschillende ontspannen wandelroutes in de Brabantse omgeving. Neem bijvoorbeeld deze wandelroute die je langs de verschillende wandelpaden door Bernheze brengt. In deze natuurlijke omgeving wandel je langs het Vorstengraf Oss en staat oog in oog met de wilde grazers van het gebied. Liever zelf op ontdekking en je eigen route bepalen? Met behulp van het fietsknooppuntnetwerk kun je gemakkelijk je eigen route samenstellen langs verschillende Brabantse Juweeltjes. 

Dineren na een dag vol ontspanning [tekst gaat verder onder de foto]

Moe, ontspannen en voldaan

Na een heerlijke dag in de natuur kom je tot rust in één van de gezellige culinaire Brabantse Juweeltjes. Geniet van een heerlijke diner in een van de knusse eetcafés of ga op culinaire ontdekking in de gastvrije Brabantse restaurants. Ben je benieuwd naar alle culinaire Juweeltjes die Brabant te bieden heeft? Kijk hier eens rond en sluit je dag heerlijk ontspannen af!