Wijnhandel van Helden

Bijzondere en betaalbare wijnen ontdek je bij Wijnhandel Van Helden

De prachtige winkel van Wijnhandel Van Helden in Heesch is gevestigd in het midden van het centrum: aan Het Dorp 57E, met in de nabijheid vele kledingwinkels, een boekhandel en het Kruidvat. Een bezoek aan deze winkel levert je vooral blijdschap op. Je treft er namelijk heerlijke wijnen aan, een heel goed advies en service met een glimlach. Wijnhandel Van Helden is volledig onafhankelijk en altijd op zoek naar die ene mooie wijn. Hun zoektocht naar mooie wijnen is er één die nooit ophoudt. En de resultaten hiervan delen ze graag met mede-wijnliefhebbers. Wie dus in de buurt is van Heesch, die doet er verstandig aan om zeker even binnen te lopen.

Van Helden biedt een grote verscheidenheid aan wijnen. Er valt daarom veel te ontdekken in deze unieke wijnwinkel. Van aangename wijnen voor de beginnende wijndrinker tot prachtige complexe wijnen voor de echte wijnfreak. Daarnaast hebben ze een zeer uitgebreid assortiment aan prachtige exclusieve wijnen uit Frankrijk, Italië en Spanje.

Deze bijzondere wijnspeciaalzaak levert uitsluitend kwaliteitswijnen tegen betaalbare prijzen. Daartoe werken zij met Europese wijnhandelaren en importeren rechtstreeks van de producent. Voordat een wijn wordt opgenomen in de collectie, ondergaat de wijn een strenge selectie. Je weet dus zeker dat de wijn die je bij Van Helden haalt voldoet aan de allerhoogste eisen. En zoals gesteld; nog betaalbaar ook.

Doe jezelf een plezier en breng een bezoek aan dit Brabants Juweeltje.

Openingstijden
Kijk voor de actuele openingstijden van Wijnhandel van Helden op de website.

Locatie