Restaria Revival Loosbroek

Kindertapas, tienertapas, bakken & braaien of de lekkerste snack

In 2002 openden de deuren van Restaria Revival in Loosbroek. Hoewel zij later besloten een stuk aan te bouwen voor een restaurant, is hun passie voor 'fastfood' nooit verdwenen. Uiteraard kun je er terecht voor een goed gebakken én smakelijk gepresenteerde snack. Ook voor heerlijke soepen en gezonde salades zul je het bij deze cafetaria helemaal naar jouw zin krijgen. Daarnaast bieden zij een bezorgservice aan. Mocht je dus ergens in de directe regio verblijven, dan komen ze jouw bestelling met veel plezier op de gewenste locatie bezorgen.

Bij Revival hebben ze keihard hun best gedaan om een buitengewoon aantrekkelijke avondkaart samen te stellen. Dat betekent ook genieten van steeds nieuwe gerechten die passen bij de tijd van het jaar. De cafetaria kent ook het 'Eten wat de pot schaft'. Het betreft een heerlijk 3-gangen menu voor nog geen drie tientjes. Voor het menu verzamelen hun koks al het lekkers om voor jou een heerlijk diner te verzorgen.

Heb je een kinderfeestje of bijvoorbeeld een teamuitje? Ook daar weet het Revival-team wel raad mee. Al eens gehoord over hun kindertapas? Dat bevat alles wat kinderen lekker vinden. Denk aan bijvoorbeeld: frietjes met saus, mini pizza, pannenkoekjes, snacks, knakworstjes, gehaktballetjes en nog heel veel meer. Tienertapas kennen ze er ook al: lekker chillen met vrienden en vriendinnen onder het genot van een hapje en een drankje…. Dan kunnen kinderen (vanaf 12 jaar) van woensdag tot en met zaterdag onbeperkt genieten.

Alsof het nog niet genoeg is: maak ook kennis met Revivals Bakken & Braaien. Dit betekent onbeperkt genieten van hun tafelgrill met diverse soorten vlees, vis en groenten. Wil jij er ook komen ‘Bakken en Braaien’? Dat kan van woensdag t/m zaterdag! Je dient dan wel minimaal een dag van te voren te reserveren.

Openingstijden
Kijk voor de actuele openingstijden van Restaria Revival Loosbroek op de website.

Locatie