B&B Raadhuis Dinther

Logeren als een burgemeester doe je bij B&B Raadhuis Dinther

Er zijn van die bijzondere locaties waar je kunt logeren, die je nooit zult vergeten. Dat geldt beslist ook voor een overnachting in B&B Raadhuis in Dinther. Eén ding is zeker: je zult er logeren als een burgemeester. Dat betekent dat je verzekerd bent van een stijlvolle omgeving, klassieke en fraaie inrichting, van alle gemakken voorzien.

In het stijlvolle klassieke monumentale Raadhuis van Dinther is de raadszaal in oude staat gebleven en nu zelfs exclusief beschikbaar als trouwlocatie. Dus mocht je ook nog willen trouwen! Het kan allemaal op deze bijzondere plek in het Aa-Land.

Gaat jouw voorkeur uit naar een lang verblijf? Wat denk je? Kan ook al bij B&B Raadhuis Dinther. Voor lang verblijf (long stay, extended stay) van 1 maand of langer rekenen zij bovendien nog eens verlaagde tarieven. Redenen voor een lang verblijf kunnen legio zijn, denk bijvoorbeeld aan een tijdelijk (buitenlands) verblijf, verbouwing van jouw huis, huis verkocht en nog geen toegang tot de nieuwe woning of tijdelijk interimwerk in deze omgeving. Allemaal uitstekende redenen om de kans aan te grijpen tot een logeerperiode bij deze fraaie B&B.  

Er zijn twee indrukwekkende suites beschikbaar, te beginnen met de Veldwachter Suite met maar liefst 45m2 oppervlakte. Het betreft een luxe smaakvol ingerichte slaap/zit hotelkamer, onder andere voorzien van elektrisch verstelbare grote boxspring bedden (200 x 210), een grote flatscreen TV 47", buitenterras, minibar en natuurlijk wifi. En dan is er nog de prachtige Ambtenaar Suite met 42m2 oppervlakte. Ook daar dezelfde faciliteiten als in de Veldwachter suite. Net zo luxe en comfortabel.

Maak er een bijzonder Brabants uitje van. Boek vandaag nog een heerlijke suite in Dinther.

Openingstijden
Kijk voor de actuele openingstijden van B&B Raadhuis Dinther op de website.

Locatie