De Visschershoeve

De Visschershoeve is een groepsaccommodatie met bed & breakfast in Schaijk. Hier geniet je samen van je vakantie in alle rust. De sfeervol ingerichte accommodatie is geschikt voor groepen van maximaal 20 personen. 

De accommodatie
De accommodatie bestaat uit acht kamers verdeeld over twee verdiepingen. Er zijn in totaal drie ingangen die elk apart te boeken zijn. Je kunt dus met een grote groep komen, maar ook met een wat kleinere. Er zijn in totaal vijf slaapkamers. Elke kamer heeft een eigen badkamer met wc tot zijn beschikking. Daarnaast is er een ruime woonkeuken en een leefruimte met opkamer. Buiten kan gebruik gemaakt worden van een overdekt terras, een grasveld met speeltoestel en een jeu de beulesbaan. 

Omgeving
De Visschershoeve ligt aan de rand van natuurgebied De Maashorst. Hier kun je prachtige fiets- en wandeltochten maken. De accomodatie ligt tussen de steden Den Bosch en Nijmegen. Je kunt dus gemakkelijk een uitstapje maken naar een van deze steden. Uden en Oss zijn overigens ook een aanrader om een bezoekje aan te brengen. Het ligt dicht bij dus het is een prefecte tussenstop tijdens een fietstocht. 

Openingstijden
Kijk voor de actuele openingstijden van de Visschershoeve op de website.

Locatie