Van Tilburg Nistelrode

Welkom in de grootste zelfstandige modezaak van Nederland

Familiebedrijf Van Tilburg Mode & Sport groeide in 70 jaar uit tot een begrip in de wijde regio, misschien zelfs wel in heel Nederland. Het is de grootste zelfstandige modezaak van ons land, gevestigd in het centrum van Nistelrode. Met meer dan 800 toonaangevende merken onder één dak, is Van Tilburg hét adres voor de laatste mode voor dames, heren, kids, schoenen en sport. Bij Van Tilburg Nistelrode zijn ze heel blij met jouw komst en doen ze er alles aan om jouw bezoek zo aangenaam mogelijk te maken. Om je bijvoorbeeld nog beter te kunnen helpen bij het ontdekken van een nieuwe look, kun je eventueel ook op afspraak ‘personal shoppen’.

Bij deze grootse modewinkel vermaken ze kleding gratis in eigen atelier – klaar terwijl je wacht. Uniek en kenmerkend voor dit Brabants Juweeltje. Zes dagen per week werken hun vakkundige coupeuses aan het innemen van rokken, inkorten van broekspijpen of uitleggen van een naad. Ondertussen kan jij genieten van een kop verse koffie, aangeboden door Van Tilburg in de lunchroom. Als je zin hebt, dan kan je er zelf nog iets lekkers bijbestellen.

Bij ontspannen winkelen, hoort ook een goede bereikbaarheid. Je vindt meer dan 500 gratis parkeerplaatsen bij Van Tilburg, pal tegenover de winkel. Kom je met het OV? De bus stopt voor de deur! Van Tilburg heeft niet alleen letterlijk, maar ook figuurlijk veel in huis. Die mix maakt hen uniek. Niet voor niets wonnen ze de vakjuryprijs voor beste zelfstandige winkel van Nederland en diverse publieksprijzen. Combineer jouw uitje in de regio daarom altijd even met dit bijzondere modehuis.

Openingstijden
Kijk voor de actuele openingstijden van Van Tilburg Nistelrode op de website.

Locatie