Moes&Tuin

Moes&Tuin verrast in alle opzichten!

Bij Moes&Tuin kun je terecht voor al jouw verse moestuinplanten, kruidenplanten, groentezaden, bloemzaden, pootaardappelen en plantuitjes. Zomergoed, perkgoed, voorjaarbloemen, najaarsbloemen en nog veel meer... Moes&Tuin heeft het in huis en draait het hele seizoen mee! En overweeg je een eigen moestuin aan te leggen? Vraag zeker advies bij Moes&Tuin. Je weet dan dat je de juiste keuzes maakt en werkelijk alles uit jouw moestuin haalt wat je ervan verwacht.

De planten, zaden en diverse producten kan je kopen en meenemen op de locatie van Moes&Tuin. Je treft hen ook aan op de diverse markten in de regio. Misschien is dat nog eenvoudiger voor jou. Een geselecteerd assortiment groenteplantjes en kruidenplanten kan je desgewenst via de webwinkel bestellen. Schikt het je niet om naar Vinkel te komen: diverse plantjes kunnen ook (na overleg) opgestuurd worden. Geef Moes&Tuin jouw wenslijstje door via de mail, of neem telefonisch contact op, dan komen jullie er altijd wel samen uit.

Moes&Tuin vind je in het Aa-Land. Terwijl je het Aa-Land verkent per fiets, te voet of in de auto, kun je genieten van diverse streekproducten. Er is een gevarieerd aanbod aan horeca en ook voor jouw overnachtingsadres zijn in het Aa-Land vele mogelijkheden. En of je nou wilt blijven eten, slapen in een hotel of in een bed and breakfast; alle mogelijkheden zijn beschikbaar .Je kunt er wilde bloemen en fruit plukken, boerderijdieren bekijken, iets drinken op een boerderijterras of een echt ambachtelijk boeren-ijsje eten. De Aa-Landers nemen je beslist op geheel eigen wijze mee in hun verhalen en activiteiten. Combineer dus zeker jouw bezoek aan Moes&Tuin met één van de vele andere activiteiten.

Openingstijden
Kijk voor de actuele openingstijden van Moes&Tuin op de website.

Locatie