Zazi’s Lingerie

Bij Zazi’s Lingerie in Heesch valt er heel veel te ontdekken

Wie een rondgang maakt door het mooie Brabantse land, die doet er verstandig aan om het mooie winkelhart van Heesch te bezoeken. Midden in dat centrum bevindt zich Zazi’s Lingerie. De lingeriespeciaalzaak voor iedere vrouw. Je vindt er overzichtelijk de mooiste lingerie voor elke leeftijd. Talloze modellen in beha’s, van heel trendy tot klassiek, met kant of juist een gladde cup. Bij Zazi’s vind je topmerken in lingerie met een eigen uitstraling en helemaal van deze tijd.

Zazi’s Lingerie is al bijna 25 jaar een vertrouwde lingeriespeciaalzaak. Vanuit heel Nederland weet men deze bijzondere winkel te vinden. Gretha Bosch, eigenaresse van Zazi’s Lingerie, weet wel waardoor dat komt. “Dankzij die jarenlange ervaring weet ik mijn inkopen precies af te stemmen op de wensen van mijn klanten. Ik let daarbij speciaal op de pasvorm, want die is het belangrijkst. Uit ervaring weet ik welk merk het best bij welke vrouw past.”

Veel vrouwen stellen het deskundige advies van Gretha erg op prijs. “Wij zien direct of een beha past of niet. Acht van de tien vrouwen dragen een verkeerde maat bh. Daarom is advies ook zo belangrijk. Want een klant die een - mooie en kwalitatieve - maar vooral goed passende bh koopt, is een tevreden klant.” En zo kan iedere vrouw aan een bezoekje een heel mooie herinnering overhouden. Een herinnering die gezien mag worden. Wil jij ook de best-passende lingerie ervaren? Vergeet dan niet om Zazi’s te noteren op jouw ‘vakantie to-do list’.

Locatie