Samen ontdekken tussen Den Bosch en Nijmegen

Tussen Den Bosch en Nijmegen is er van alles te beleven voor het hele gezin. Ontdek de Brabantse Juweeltjes en kom samen genieten. Van pannenkoekenhuis en ijsboerderij tot de gezelligste cafés en smaakvolle restaurantjes. Voor jong en oud, er is voor ieder wat wils. 

Gezellige restaurants, bijzondere routes en rijke arrangementen. Kom samen ontdekken tussen Den Bosch en Nijmegen.

Samen ontdekken tussen den bosch en nijmegen - Met deze fietsroutes, arrangementen en accommodaties ben je verzekerd van een bijzondere ervaring.

Bart over De Koekenbakkers

‘Hoi! Ik ben Bart, Koekenbakker bij Pannenkoekenhuis De Koekenbakkers. Terwijl de kinderen genieten in de speeltuin houd ik me in de keuken druk bezig met het bakken van de overheerlijkste pannenkoeken.

We staan bekend om het ruime aanbod aan pannenkoeken op de menukaart. Momenteel staan er al 200 verschillende pannenkoeken op de kaart, toch ontdek ik nog steeds nieuwe smaakcombinaties. Komen jullie eens langs om te proeven? Voor en na het eten kunnen de kinderen zich naar hartenlust uitleven in de speeltuin.'

Ontdek pannenkoekenhuis de koekenbakkers

Samen ontdekken tussen den bosch en nijmegen - Jouw ultieme uitje voor het hele gezin in Brabant samenstellen? Bekijk de juweeltjes hieronder.