Recreatief ontdekken tussen Den Bosch en Nijmegen

Kan je niet stilzitten? Dan is dit arrangement perfect voor jou. Speciaal voor recreatieve ontdekkers hebben we het ideale dagje uit samengesteld. Ga voor een één of meerdaags arrangement en ben zeker van een bijzonder uitje tussen Den Bosch en Nijmegen.

Prachtige bloemen, uitgestrekte golfbanen en heerlijke gerechten. Kom recreatief ontdekken tussen Den Bosch en Nijmegen.

Een balletje slaan

Start je recreatieve avontuur bij The Duke Golf. Deze golfbaan ligt verborgen in een prachtige bosrijke omgeving. Of je nu een befaamd golfer bent of nog nooit een bal hebt geslagen, voor iedereen is het hier aangenaam golfen!

bezoek the duke golf

Lekker Brabants, lekker 't Pumpke

Uitgeslagen op de golfbaan? Schuif aan voor een heerlijk smakende lunch. Bij Eetcafé 't Pumpke weten ze wat bourgondisch genieten is. In de keuken wordt gebruik gemaakt van verse (streek)producten en dat proef je. Ontdek het zelf!

bezoek eetcafé 't pumpke

Vrolijke bloemen plukken

Waan je in de vrolijke, magische wereld van de bloemen. In deze pluktuin ontdek je de meest mooie soorten. Trek gewapend met een schaar en emmer de tuin in en stel jouw eigen prachtige boeket samen. Hier zul je nog lang van nagenieten!

bezoek de pluktuin

Smakelijk genieten

Met een prachtige bos bloemen op zak is het tijd voor een heerlijke borrel en avondmaaltijd. Bij Restaria Revival Loosbroek verrassen ze je maar al te graag met een keuzemenu, liever zelf het heft in eigen hand nemen? Ontdek jouw kookkunsten tijdens het bakken en braaien en ga zelf aan de slag. Smakelijk!

bezoek restaria revival

Een oase van rust

Na een heerlijke dag vol ontdekkingen is het tijd om je slaapplek van de nacht te ontdekken. Check in bij Vakantiepark Zevenbergen en kom op adem in deze oase van rust. Het vakantiepark is gelegen tussen twee prachtige natuurgebieden. Na een nacht goede slaap bevind je je dus in de perfecte omgeving om nog een dag op ontdekkingstocht te gaan!

bezoek vakantiepark zevenbergen