Recreatief ontdekken tussen Den Bosch en Nijmegen

Tussen Den Bosch en Nijmegen barst het van de activiteiten voor jong en oud. Verblijf op een (mini)camping en ontdek de omgeving met een wandel- of fietsroute? Of stap aan boord van een boot- of kano en ontdek de omgeving vanaf het water. Eén ding is zeker, je zult je in ieder geval niet gaan vervelen.

Avontuurlijke activiteiten, bijzondere routes en rijke arrangementen. Kom recreatief ontdekken tussen Den Bosch en Nijmegen.

Ontdek bijzondere Brabantse Juweeltjes - Laat je inspireren en ga op ontdekkingsreis

Recreatief ontdekken tussen den bosch en nijmegen - Met deze fietsroutes, arrangementen en accommodaties ben je verzekerd van een bijzondere ervaring.

Guido Janssen over Minicamping De Lindenhoeve

‘Graag stel ik me aan je voor. Ik ben Guido Janssen, medewerker bij Minicamping De Lindenhoeve. Al bijna drie jaar zet ik me iedere zomer vol enthousiasme in om onze bezoekers een onvergetelijk verblijf te verzorgen. Gelukkig is er bij Minicamping De Lindenhoeve zoveel te ontdekken dat dat geen enkele moeite kost!

De kinderen kunnen zich tijdens een potje voetbal of badminton uitleven op het grote speelveld, terwijl de ouders de mooiste wandelroutes van Brabant ontdekken. Kom eens langs en laat je verrassen door het ruime aanbod aan activiteiten op de camping.’

Ontdek minicamping de lindenhoeve

Recreatief ontdekken tussen den bosch en nijmegen - Jouw ultieme, recreatieve uitje in Brabant samenstellen? Bekijk de juweeltjes hieronder.