Ontspannen ontdekken tussen Den Bosch en Nijmegen

Tussen Den Bosch en Nijmegen barst het van de knusse, gezellige en sfeervolle accommodaties. Kijk je ogen uit in de omgeving, ontdek de leuke winkels en restaurants en houd de avond vrij om eens heerlijk te ontspannen. Geniet van de rust in een van de Brabantse Juweeltjes. 

Unieke accommodaties, bijzondere routes en rijke arrangementen. Kom ontspannen ontdekken tussen Den Bosch en Nijmegen.

Ontdek bijzondere Brabantse Juweeltjes - Laat je inspireren en ga op ontdekkingsreis

Ontspannen ontdekken tussen den bosch en nijmegen - Met deze fietsroutes, arrangementen en accommodaties ben je verzekerd van een bijzondere ervaring.

Joost van Groenevelden over de Heische Hoeve

‘Al van kinds af aan kwam ik met veel plezier bij de Heische Hoeve, nu breng ik er de zomers door als medewerker. Ik ben Joost en kan met trots vertellen dat ik de coördinatie over de camping heb. Ik doe er alles aan om onze kampeerders het helemaal naar de wens te maken.

Met alle mogelijkheden tot uitstapjes en activiteiten is er genoeg te ontdekken. Een bezoek aan de whiskystokerij, een workshop likeur maken of een Brabantse meerkamp. Zelf vind ik het fantastisch als onze gasten zich uitleven tijdens een kruiwagenrace. 

Eén ding is zeker, bij de Heische Hoeve kun je heerlijk ontspannen genieten.'

Ontdek de heische hoeve

Ontspannen ontdekken tussen den bosch en nijmegen - Jouw ultieme, ontspannen uitje in Brabant samenstellen? Bekijk de juweeltjes hieronder.