Natuurlijk ontdekken tussen Den Bosch en Nijmegen

Fluitende vogels, prachtige bloemen en de meest avontuurlijke wandelpaden. Bij onze Brabantse Juweeltjes ben je als natuurliefhebber aan het juiste adres. Speciaal voor natuurliefhebbers hebben we het ideale dagje uit samengesteld. Ga voor een één of meerdaags arrangement en ben zeker van een bijzonder uitje tussen Den Bosch en Nijmegen.

Kabbelende rivieren, bijzondere inspiratie en smakelijke streekproducten. Kom natuurrijk ontdekken tussen Den Bosch en Nijmegen.

Museumbezoekje

Begin de dag met een flinke dosis aan inspiratie. Bezoek het prachtige inspiratiemuseum en ontdek de lijfspreuk die bij jou past. Laat je inspireren door de verhalen van de kasteelheer, molenaar en boer uit de omgeving.  

bezoek het inspiratiemuseum

Smakelijke lunch

Laat de inspiratie inzinken tijdens een smakelijke lunch bij De Leygraaf. Schuif aan voor een verrassingslunch. Drink daarbij een lokaal gebrouwen bier en ontdek de culinaire smaak van Brabant.  

bezoek de leygraaf

Fluisterend over de Aa

Stap aan boord van fluisterboot de Watervlucht. Tuur over het water, geniet van de fluitende vogels en Ontdek een hert of haas in het wild. De Watervlucht vaart je langs verschillende Brabantse Juweeltjes en de schipper vertelt je alles over de prachtige omgeving.

bezoek de watervlucht

Lekker Brabants, Lekker 't Pumpke

In het sfeervolle dorpshart van Nistelrode vind je Eetcafé 't Pumpke. Hier ben je aan het juiste adres voor een portie Brabantse gezelligheid. Neem plaats op het zonnige terras en bestel een heerlijke borrel met bourgondische borrelplank. Proost!

bezoek eetcafé 't pumpke

Smakelijk dineren

Na een smakelijke borrel is het tijd om te genieten van een lekker diner. Dan ben je bij Restaria Revival in Loosbroek aan het juiste adres. Eet wat de pot schaft en laat je verrassen door een drie gangen menu of ga zelf aan de slag met bakken en braaien. Wat je ook kiest, dat het gaat smaken is zeker.

bezoek restaria revival

Overnachten onder de sterrenhemel

Een dag in de natuur sluiten we natuurlijk helemaal in stijl af. Op Minicamping de Lindenhoeve overnacht je midden in de natuur. Nog niet moe? Maak nog een ommetje door de aangrenzende bossen en kruip dan helemaal voldaan je bed in.

bezoek de lindenhoeve