Historisch ontdekken tussen Den Bosch en Nijmegen

Speciaal voor liefhebbers van historie, eeuwenoude monumenten en bijzondere verhalen hebben wij het ideale dagje uit samen gesteld. Ga voor een één of meerdaags arrangement en dompel je onder in de historie tussen Den Bosch en Nijmegen.

Eeuwenoude monumenten, smakelijke streekproducten en prachtige natuur. Kom historisch ontdekken tussen Den Bosch en Nijmegen.

Koninklijk bezoek

Start je duik in het verleden bij Kasteel Heeswijk. Dit kasteel schittert midden in de Heeswijkse Bossen. Ontdek de geschiedenis van dit prachtige kasteel, beklim de kerktorens en dwaal door de magische kasteeltuinen. 

bezoek kasteel heeswijk

Aan tafel!

Zoals je hebt gezien werden de kasteelheren op hun wenken bediend. Dat mag je nu zelf gaan ervaren. Schuif aan bij Restaria Revival voor een smakelijke lunch en ontdek de gastvrijheid van het personeel. Proef de heerlijke gerechten en kom gastvrij genieten.

bezoek restaria revival

Natuurlijk ontdekken

Bij Natuurcentrum de Maashorst kunnen ze je alles vertellen over het oergebied. Bewonder de tentoonstelling en verwonder je over het ontstaan van dit magische natuurgebied. Wil je fietsen of wandelen? De medewerkers vertellen je graag over hun favoriete routes om de Maashorst te ontdekken. 

bezoek het natuurcentrum

Ontspannen borrelen

Van buitenzijn krijg je trek. Na de ontdekkingstocht door de Maashorst is het dan ook tijd voor een lekkere, ontspannen borrel. Maak een tussenstop bij De Leygraaf en laat je adviseren over de regionale brouwsels en smakelijke streekproducten.

bezoek de leygraaf

Een diner met PIT

Het voorproefje bij De Leygraaf vraagt natuurlijk om meer. Bij Restaurant PIT werken ze met lokale en dagverse producten. Kom binnen en ontdek de verrassende combinaties en smaaksensaties. Kies voor een verrassingsmenu en maak je klaar voor een culinaire ontdekkingsreis. 

bezoek restaurant pit

Overnachten onder de sterrenhemel

Genoten van een smakelijk diner? Dan is het tijd voor de laatste stop van deze dag. Ontdek Minicamping Uitgerust, een heerlijke rustige plek midden in de natuur. Geniet nog even van de prachtige sterrenhemel en duik dan je bed in. Zo kun je de volgende dag uitgerust verder gaan ontdekken.

bezoek minicamping uitgerust