Gastvrij ontdekken tussen Den Bosch en Nijmegen

Tussen Den Bosch en Nijmegen barst het van de ondernemers die je met alle liefde ontvangen. Ga op pad voor een heerlijke wandeling en geniet tijdens je tussenstop van een hapje en een drankje op een van de vele terrassen. Proef het lekkerste verse ijs, kom langs voor een smakelijke snack of geniet culinair van heerlijkste gerechten. Voel je welkom en ervaar de Brabantse gastvrijheid.

Smaakvolle restaurants, bijzondere routes en rijke arrangementen. Kom gastvrij ontdekken tussen Den Bosch en Nijmegen.

Ontdek bijzondere Brabantse Juweeltjes - Laat je inspireren en ga op ontdekkingsreis

Gastvrij ontdekken tussen den bosch en nijmegen - Met deze fietsroutes, arrangementen en accommodaties ben je verzekerd van een bijzondere ervaring.

Jan van Cleef over IJsboerderij Cleefshoeve

‘Graag stel ik me aan je voor. Ik ben Jan van Cleef, boer op IJsboerderij Cleefshoeve. Dag in dag uit houd ik me bezig met de zorg voor mijn prachtige koeien. Al het ijs wat je op onze IJsboerderij kunt proeven wordt bereid met melk en room van deze koeien? Verser ga je het niet krijgen! 

Op de menukaart staan wel 30 soorten ijs, allemaal bereid met natuurlijke ingrediënten. Daar zit vast en zeker iets bij wat je lekker vindt. Kom eens langs, ontmoet onze koeien en geniet van het lekkerste verse ijs.’

Ontdek ijsboerderij cleefshoeve

Gastvrij ontdekken tussen den bosch en nijmegen - Jouw ultieme, gastvrije uitje in Brabant samenstellen? Bekijk de juweeltjes hieronder.