Culinair ontdekken tussen Den Bosch en Nijmegen

Stap op de fiets of strik je schoenen onder en maak je klaar voor een culinaire ontdekkingstocht. Ga voor een route langs alle molens en ontdek het ambacht van de molen of kies voor de route van olie naar wijn en ontdek hoe dit productieproces in elkaar zit. 

Neem een kijkje bij de fietsroutes of laat je inspireren door de wandelroutes. Op zoek naar een smakelijk uitje in Brabant? Kom culinair ontdekken. 

Fietsroutes - Kies je route, stap op de fiets en ga op culinaire ontdekkingstocht.

Van zaad naar graan

Deze mooie fietsroute brengt je langs de historie van molens en boerderijen. Ontdek het rivierengebied van de Aa en de Leygraaf en bezoek de Aa-landers.

Van olie naar wijn

Wist je dat wijn niet altijd gemaakt wordt van druiven? Tijdens deze route fiets je langs een Schijndels wijngaard en ontdek je verrassende culinaire locaties.

Van koffie naar ijs

Tijdens deze fietsroute kom je allerlei smakelijke lekkernijen tegen. Van bier tot ijs en van koffie tot wijn. Stap op de fiets en geniet van alle culinaire tussenstops.

Streekproductenroute

Maak een fietsronde door Bernheze. Ontdek IJsboerderij Cleefshoeve en bezoek de Kilsdonkse Molen. Volg de route en bezoek de smakelijke tussenstops.

Wandelroutes - Trek je wandelschoenen aan, kies jouw route en ga ontdekken.