Culinair ontdekken tussen Den Bosch en Nijmegen

Het gebied tussen Den Bosch en Nijmegen vormt een ketting van culinaire Brabantse Juweeltjes. Juweeltjes die het verdienen om ontdekt te worden. Er zijn volop streekproducten om te proeven en ook voor gastronomische hoogtepunten ben je hier aan het juiste adres.

Neem een duik in de wereld van streekproducten, kom smakelijke routes beleven en schuif aan in een van de gastvrije restaurants en cafés. Kom culinair ontdekken tussen Den Bosch en Nijmegen.

Ontdek bijzondere Brabantse Juweeltjes - Laat je inspireren en ga op ontdekkingsreis

't Bomenpark

Eten en drinken aan het water

In 't Bomenpark waan je je op vakantie. Het restaurant heeft een terras aan het water en hier kijk je je ogen uit. Maak een fietstocht of natuurrijke wandeling door de prachtige omgeving en eindig met een heerlijke maaltijd. Ontdek de smakelijke kaasplank met kazen van de lokale kaasboer of laat je verrassen met een keuzemenu.

Lunchen, dineren of borrelen, bij dit Brabantse Juweeltje wordt jouw maaltijd een ware beleving. Kom jij binnenkort de sfeer proeven?

Ontdek 't bomenpark

Culinair ontdekken tussen den bosch en nijmegen - Jouw ultieme, culinaire uitje in Brabant samenstellen? Bekijk de Brabantse Juweeltjes hieronder.