Bijzonder ontdekken tussen Den Bosch en Nijmegen

Wil je nieuwe, bijzondere dingen ontdeken? Dan is dit arrangement perfect voor jou. Speciaal voor ontdekkers die op zoek zijn naar bijzondere juweeltjes hebben we het ideale dagje uit samengesteld. Ga voor een één of meerdaags arrangement en ben zeker van een bijzonder uitje tussen Den Bosch en Nijmegen.

Een enorm modehuis, actieve kanotocht en smakelijke streekproducten. Kom bijzonder ontdekken tussen Den Bosch en Nijmegen.

Shop till you drop

Start dit bijzonder avontuur bij Van Tilburg Mode & Sport. In dit grote modehuis vermaak je je prima. Ontdek het brede aanbod aan kleding, assecoires, schoenen en sportattributen. Kom winkelen en laat je adviseren door de personal shoppers.

bezoek van tilburg

Lekker Brabants, Lekker 't Pumpke

Na een intensieve winkelsessie is het tijd om op te laden. Schuif aan bij eetcafé 't Pumpke en laat je verrassen door de heerlijke gerechten, bereid met verse (streek)producten. Kies je favoriet en ontdek de heerlijke smaak uit de streek.

bezoek eetcafé 't pumpke

Stap aan boord

Tijd voor een bijzondere ontdekingstocht! Stap aan boord van de kano en steek je handen uit de mouwen. Peddel door bossen en velden naar het Bossche Broek. Onderweg passeer je de Kilsdonkse Molen en Kasteel Heeswijk. Geniet van de prachtige uitzichten en de mooie natuur.

bezoek kanoverhuur m2e outdoor

Museumbezoekje

Na de actieve kanotocht is het tijd voor een flinke dosis inspiratie. In het inspiratiemuseum ontdek je talloze nieuwe denkwijzes, levenslessen en lijfspreuken. Museumhouder Casper vertelt je dolgraag verhalen uit de regio. Stel jezelf helemaal open en maak je klaar voor een bijzonder inspirerend bezoekje.

bezoek het inspiratiemuseum

Aan tafel!

Helemaal vol met inspiratie schuif je aan bij Pannenkoekenhuis de Koekenbakkers. Met meer dan 200 verschillende soorten pannenkoeken zit er vast een bij naar jouw wens. Geniet van een heerlijke maaltijd en laat het smaken.

bezoek de koekenbakkers

Tijd voor ontspanning

Na een hele dag vol met bijzondere ontdekkingen is het tijd voor ontspanning. Geniet van de Brabantse gastvrijheid bij de Herkenhoek en pak je verdiende nachtrust in een van de kamers. Zo ben je de volgende dag weer helemaal fris voor een nieuwe dag vol ontdekkingen.

bezoek de herkenhoek