Bijzonder ontdekken tussen Den Bosch en Nijmegen

De Brabantse Juweeltjes presenteren de meest bijzondere locaties van de regio. Tussen Den Bosch en Nijmegen barst het van bijzondere juweeltjes. Van een museum op wielen tot de grootste modewinkel van Nederland. 

Bijzonder smakelijke producten, verrassende routes en unieke arrangementen. Kom bijzonder ontdekken tussen Den Bosch en Nijmegen.

Bijzonder ontdekken tussen den bosch en nijmegen - Met deze fietsroutes, arrangementen en accommodaties ben je verzekerd van een bijzondere ervaring.

Casper Hoenderdos over zijn Inspiratiemusem

'Graag stel ik me aan je voor. Ik ben Casper en ik ben dol op het delen van verhalen. Met mijn inspiratiemuseum breng ik de bezoekers een flinke dosis inspriatie en levenswijsheid. Ik vertel je maar al te graag een van mijn vele verhalen. Waargebeurd en met grote gevolgen voor het Aa-dal of verzonnen met een bijzondere boodschap.

Wandel met met mee door het prachtige Aa-dal en laat je gedachtes de vrije loop. Dan zorg ik ervoor dat je helemaal geïnspireerd en vol energie je tocht langs de Brabantse Juweeltjes kunt vervolgen.'

Ontdek het inspiratiemuseum

Bijzonder ontdekken tussen den bosch en nijmegen - Jouw ultieme, bijzondere uitje in Brabant samenstellen? Bekijk de juweeltjes hieronder.