blogs van brabantse juweeltjes

Nederland heeft heel veel moois te bieden. Verrassend veel van dat moois bevindt zich in Brabant! We helpen je Brabant te ontdekken op basis van onze selectie Brabantse Juweeltjes. In onze blogs geven we je de beste tips, hotspots en stories voor een bezoekje aan de Brabantse Juweeltjes. Voor een dagje weg of een vakantie, met de Brabantse Juweeltjes is genoeg te beleven. Lees de maandelijke verhalen, laat je inspireren en plan jouw bezoek aan de Brabantse Juweeltjes.

Gastvrij Brabant – waar gastvrijheid in de genen zit

Brabant staat bekend om de Bourgondische gastvrijheid en gemoedelijkheid. Geen wonder dat velen het land afreizen om van deze gastvrijheid te genieten. In Brabant staat de relatie met de gast op de eerste plaats.

Februari - Lekker lokaal in Brabant

Wist je dat je de culinaire streekproducten van Brabant ook zelf in huis kunt halen? Zo breng je de sfeer van een restaurant gewoon mee naar huis. Ontdek de producten in deze blog!

Januari - Samen op pad in Brabant

De gezellige wintermaanden zijn hét moment om samen met je gezin, familie of vrienden op pad te gaan. Inspiratie nodig? Lees dan snel verder in de blog van januari! 

december - bijzonder brabant

Brabant staat niet alleen bekend om zijn Bourgondische gezelligheid, maar ook als je op zoek bent naar een bijzondere en unieke ervaring zit je goed in de regio tussen Den Bosch en Nijmegen. Ontdek het in dit blog!

November - ontspannen ontdekken

Wil je ontsnappen uit de hectiek van het dagelijks leven en wil je genieten van de Brabantse rust? Neem wat tijd voor jezelf en ontdek in deze blog jouw inspiratie om heerlijk op een Brabantse manier te ontspannen in de regio tussen Den Bosch en Nijmegen.  

Oktober - Culinair ontdekken

Denk je aan Brabant, dan denk je aan bourgondisch genieten. Wanneer je Brabant bezoekt, kun je er dus vanuit gaan dat er genoeg leuke en bijzondere plekken zijn om te eten of te drinken. Lees de blog en kom culinair ontdekken!

september - historisch ontdekken

Stap aan boord van een kano, bezoek een van de musea of doe het beide. Laat je inspireren en ga op actieve ontdekkingstocht,

augustus - actief ontdekken

Voor verschillende type culturele activiteiten kun je terecht in deze altijd gezellige provincie en in deze blog lichten we er graag een paar uit!