blogs van brabantse juweeltjes

Nederland heeft heel veel moois te bieden. Verrassend veel van dat moois bevindt zich in Brabant! We helpen je Brabant te ontdekken op basis van onze selectie Brabantse Juweeltjes. In onze blogs geven we je de beste tips, hotspots en stories voor een bezoekje aan de Brabantse Juweeltjes. Voor een dagje weg of een vakantie, met de Brabantse Juweeltjes is genoeg te beleven. Lees de maandelijke verhalen, laat je inspireren en plan jouw bezoek aan de Brabantse Juweeltjes.

september - historisch ontdekken

Brabant kent een rijke historie. Wij hebben verschillende juweeltjes voor je geselecteerd met een groot historisch karakter. Echte unieke plekken die je niet vaak tegenkomt. 

augustus - actief ontdekken

Stap aan boord van een kano, bezoek een van de musea of doe het beide. Laat je inspireren en ga op actieve ontdekkingstocht,

juli - cultureel ontdekken

Voor verschillende type culturele activiteiten kun je terecht in deze altijd gezellige provincie en in deze blog lichten we er graag een paar uit!

juni - veelzijdig en gezellig

 Zin om een dagje de natuur in te trekken of ben je meer fan van lekker eten en drinken? Heerlijk ontspannen of op pad om de meer historische juweeltjes van Brabant te ontdekken? Het kan allemaal.