bezoek het oergebied in brabant

Een gebied waar de natuur het voor het zeggen heeft. Waar bomen, planten en beesten de baas zijn. Net zoals vroeger. Waar vind je dat nog in Nederland? In De Maashorst. Het oergebied in Brabant. Vanuit Bernheze stap je zo in het gebied vol wilde grazers, prachtige natuurparels en oude oerschatten in. Ben jij klaar voor avontuur? Volg je oerinstinct en ga!

spot wilde grazers

Spot de wisent, Tauros en Exmoorpony! Deze stoere grazers zorgen ervoor dat het natuurlandschap weer wordt zoals het ooit was: wild, puur en authentiek.

laat je inspireren - Bezoek de Maashorst en kom natuurlijk ontdekken

fietsen in de maashorst

Ontdek de ongerepte natuur van De Maashorst te fiets. Van bijzondere oerschatten tot prachtige bossen, heidevelden, wijstgebieden: niets blijft door jou ongezien. Kies je route en ga!

wandelen in de maashorst

Strik je veters en ontdek maak je klaar om de ongerepte natuur van De Maashorst in te trekken. Kies je route, struin erop los. Pas wel op: voor je het weet sta je oog in oog met een wilde grazer...

bezoek de maashorst

Wil jij alles weten over het oergebied in Brabant? Kun jij niet wachten om De Maashorst te ontdekken? Bezoek de website van De Maashorst en laat je inspireren. Volg je oerinstinct en ga!

ga goed voorbereid op avontuur - Ontdek alle informatiepunten in De Maashorst